Інтернет магазин "Milavitsa-ua.com"
(068)24-72-073
(063)72-80-166
Viber
(099)25-20-551
Замовлення приймаємо 24/7
Пн.- Пт. 10.00 - 18.00
Сб.- Нд. вихідний
Безкоштовна доставка від 1800 грн.

Бюстгальтер пуш-ап Мілавіца. Бюстгальтер балконет Мілавіца.

Бюстгальтер (нім. Büstenhalter - «підтримує груди») - предмет жіночої  нижньої  білизни,  який прикриває, підтримує і піднімає груди. В кінці XIX століття він витіснив корсет з позицій самого поширеного способу підтримки грудей. В наш час виробляються бюстгальтери самих різних форм і видів.


Бюстгальтер Milavitsa балконет  (Бюстгальтер Милавица балконет)


Справжня жінка завжди повинна виглядати на всі сто, особливо якщо мова йде про бенкет, вечірку, або, тим більше, весілля. Однією з проблем, з якими можуть зіткнутися представниці прекрасної статі в цьому випадку, є сукня або костюм з глибоким декольте. На жаль, не кожна жінка володіє ідеальними грудьми, а якщо одягнути звичайний ліфчик, будуть стирчати бретелі. Але всі проблеми вирішувані. Для того, щоб дами позбавилися від комплексів і відчули себе справжніми принцесами, дизайнери розробили бюстгальтер балконет.


Особливості бюстгальтера балконет

Назва цієї диво-білизни невипадкова. Чашечки бюстгальтера, за формою нагадують балкончики, в які опускаються груди. Їх верхня частина вужча нижньої, тому бюст залишається практично оголеним. Створюється враження, що бюстгальтер балконет замалий для його власниці. Але такий ефект створений спеціально для того, щоб оголити зону декольте.


Головним елементом, за рахунок якого піднімаються груди, є каркас з кісточок і щільна тканина, що підтримує її знизу. При цьому утворюється ложбинка, яка виглядає вельми привабливо.


Бюстгальтер балконет (Бюстгальтер Милавица балконет) - одна з найулюбленіших моделей жінок з маленькими грудьми. Цей аксесуар підносить їх найбільш виграшно і візуально збільшує. Існують моделі з формованою чашкою пуш-ап, які підсилюють цей ефект.


Але це не означає, що жінки з великим бюстом не можуть носити цю модель. Якщо по верхньому краю чашки йде силіконова смужка, яка не дає грудям «вистрибувати», балконет підійде для будь-якого розміру.


Бретелі можуть бути зйомними. У цьому випадку їх можна замінити на силіконові або декоративні, прикрашені стразами, вишивкою. Втім, бюстгальтер балконет добре фіксується на грудях, тому можна обійтися зовсім без лямок.

 
Дизайн бюстгальтера може бути самим різним. Є ліфчики, прикрашені мереживом, вишивкою, тюлем та різними елементами ручної роботи, такими як бантики і стрічки. Фантазія розробників нижньої білизни безмежна, тому, знайти варіант оформлення до душі зможе навіть сама досвідчена модниця. Гладенький бюстгальтер балконет ідеально підійде для обтягуючих майок і топів. Якщо говорити про матеріали - це може бути ніжний атлас або шовк, вишукане французьке мереживо, еластична бавовна або сучасні синтетичні тканини. Все залежить від вашого вибору.


Бюстгальтер Milavitsa з ефектом пуш-ап (Бюстгальтер Милавица пуш-ап)


Спокусливі жіночи груди володіють чарівною властивістю і впливом на чоловіків, тому кожна дівчина мріє про те, щоб зробити свої форми ще більш привабливими. І навіть  власниці маленьких грудей, в даний час, можуть не засмучуватися, адже існує простий і нехитрий спосіб «прикрасити» наявне багатство – бюстгальтером  з пуш-апом.


З англійської, назва push-up перекладається як поєднання слів «штовхати» і «вгору». Дійсно, бюстгальтер push-up по своїй дії саме такий: він піднімає груди, злегка висуваючи їх вперед. Так бюст стає більш привабливим візуально, підкреслюється його пружність і пишність.


Секрети бюстгальтера пуш-ап


До появи  моделі пуш-ап (Бюстгальтер Милавица пуш-ап), бюстгальтери не могли похвалитися настільки вражаючими властивостями, які донині стають справжнім порятунком для дівчат різного віку. Секрети бюстгальтера типу пуш-ап ховаються в особливостях його крою. Перш за все, свій внесок робить жорстка чашечка бюстгальтера на кісточках, нерідко з Т-подібною або діагональною виточкою. Це забезпечує унікальну підтримку бюста і робить його візуально більш округлим.

По-друге, чашечка за своєю формою, як правило, нагадує трикутник. Він з внутрішньої сторони відкриває груди, що створює безцінний візуальний ефект спокусливою ложбинки. Нарешті, бюстгальтер пуш-ап створюється за допомогою спеціальних вкладишів-подушечок для досягнення максимального ефекту. Найбільш поширеними є подушечки поролонові або гелеві. За типом вкладишів поділяють також зйомні і вшиті в бюстгальтер. Подушечки створюють візуальну округлість і більший об'єм грудей. Таким чином, ви можете візуально збільшити свої груди на 1 або 2 розміру! Достатньо купити бюстгальтер пуш-ап з подвійною чашечкою.


Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий


captcha