Інтернет магазин "Milavitsa-ua.com"
(068)24-72-073
Viber
(099)25-20-551
Замовлення приймаємо 24/7
Пн.- Пт. 10.00 - 18.00
Сб.- Нд. вихідний
Безкоштовна доставка від 1800 грн.

Мілавіца (Милавица) (Milavitsa)

Мілавіца (Милавица) (Milavitsa)

  Милавица                                                                                              

У Білорусії на фабриці «Милавица» відшивають високоякіснішу нижню білизну Milavitsa і Aveline. Трусики і бюстгальтери від даного бренду завжди можна придбати за доступною ціною на сайті магазину «milavitsa-ua.com ». Нижня білизна Милавица буде відрізнятися від Авелин великою кількістю моделей і кольорів, тут застосовується цікава і якісна фурнітура: трикотажні полотна, мереживо, силіконові бретелі, з"ємні спинки і наповнювачі з силікону.

Які бюстгальтери найчастіше купують жінки на сайті магазину? Тут варто виділити закриту модель, яка забезпечує відмінну підтримку грудей, має широку спинку. Данну білизну обирають для занять танцями, спортом, для щоденного носіння.

           

Балконетце різновид бюсгалтера, котрий прекрасно підтримує груди, є одним із  найбільш улюблених. Рекомендуємо придбати його в інтернет-магазині «Мілавіца».

Нижня білизна "Милавица" і "Авелин" носиться дуже довго, вона може прикрашатися мереживом і виглядає дуже сексуально. Всі бюстгальтери відрізняються кроєм, тому можна обрати для себе найбільш зручний комплект нижньої білизни, що зробити форму грудей просто ідеальною.

За допомогою «бічної підтримки» можна прикрити складки під руками, над грудьми.

Бюстгальтери без кісточок Авелін і Мілавіца досить часто мають  однакові форму та крій із  широкою спинкою і  бретельками, підбирають складки під руками, на спині. Моделі без кісточок гладкі і лаконічні, дуже зручні, пропускають повітря.

Якщо вам більше подобається легка і тоненька нижня білизна з тонкими бретельками з натуральної тканини, сміливо обирайте комплекти "Милавица" і "Авелин", які завдяки бавовняному дубляжу чудово тримають форму грудей, є зручними і практичними. З легкістю на сайті обирайте бюстгальтер на кожен день, який чудово поєднається з трусиками "Милавица" і "Авелин".

В інтернет магазині «Милавица» ви зможете придбати зручну білизну для годуючих мам, де передбачені з"ємні чашечки.

Бажаємо гарного настою і вдалих покупок)

З повагою, колектив інтернет магазину milavitsa-ua.com

 


Комментарии

  • Яна Светличная 13.04.2019, 19:55
    Спасибо! Часто заглядываю на ваш сайт. Как с компьютера, так и с мобильного.. Информация всегда по делу и правдива!!!

Написать комментарий


captcha