Інтернет магазин "Milavitsa-ua.com"
(068)24-72-073
(063)72-80-166
Viber
(099)25-20-551
Замовлення приймаємо 24/7
Пн.- Пт. 10.00 - 18.00
Сб.- Нд. вихідний
Безкоштовна доставка від 1800 грн.

Труси стрінги Мілавіца.Труси танга Мілавіца.

Труси Мілавіца.

Трусики стрінги Milavitsa (Трусики стринги Милавица)


З чого починається жінка? Будь-який жіночий образ починається з нижньої білизни. Трепетний підхід  до вибору трусиків завжди викликав подив і нерозуміння у представників чоловічої статі. Але факт залишається фактом - правильно підібрана білизна закладає основу для досконалого зовнішнього вигляду.

Стрінги - одночасно самі непомітні і помітні представники сімейства жіночих трусиків. Вдягнуті під вишукану вечірню  сукню, вони стають абсолютно невидимими, але якщо тоненька смужка вигляне з-за кромки джинсів, чоловіча увага до вашої персони гарантовано!
Тоненькі непомітні трусики лише з першого погляду можуть  здатися непотрібним шматочком матерії. Але саме ця маленька «клаптик» може подарувати жінці упевненість в собі, зробити її неймовірно сексуальною і позбутися  комплексів.


Трусики стрінги Milavitsa (Трусики стринги Милавица) - це зручно. У житті кожної жінки бувають моменти, коли хочеться виглядати просто карколомно. Деякі  дівчата наслідують законодавицю жіночої моди Коко Шанель і вбираються в маленьку  чорну сукню. Єдине, що може доповнити цей образ - маленькі непомітні трусики.

А ще це дуже сексуально. Запитайте будь-якого чоловіка, що він думає про мініатюрні жіночи трусики і ви почуєте  гучне схвалення. Не народився ще той  чоловік, що зміг би встояти перед спокусою тоненьких мереживних деталей і ледь помітних ажурніших смужечок,  які відкривають апетитні стегна коханої...


Історія появи стрінгів


Всі знають таких знаменитих модельєрів, як П'єр Карден і Пако Рабанн. Творці від природи, вони зробили справжню революцію в світі моди. Але мало хто знайомий з їх сучасником Руді Гернрайхом, який свого часу прославився на весь світ, оголивши жіночі сідниці.
Авангардний і зухвалий модельєр 60х, Гернрайх вражав громадськість своїми незвичними виступами і сміливими дизайнерськими рішеннями. І в більшості випадків його «витівки» зустрічалися аж ніяк не оваціями... Так, після презентації купальника монокіні, Руді потрапив у в'язницю на цілих три місяці! Купальник без верхньої частини практично повністю відкривав груди. Від трусиків до шиї йшли дві еластичні бретелі, які утримували тканина на тілі. Після скандальної презентації монокіні його посадили у в'язницю, як порушника громадського спокою. Відповіддю на це були слова: «Сексуальність криється в людині, а не в ії одязі!»
Монокіні послужили прообразом сучасних стрінгів. З роками форма удосконалювалася, відкриваючи нові горизонти комфорту та сексуальності.


Поради для шопінгу


До вибору будь-яких трусиків потрібно підходити дуже відповідально. Особливо, якщо мова йде про стрінги. Відправившись за покупками не варто кидатися на перші вподобані трусики стрінги, навіть якщо вам здається, що ви будете виглядати в них просто божественно.... Вибираючи трусики, зверніть увагу на такі деталі:


• Матеріал - стрінги можуть бути зшиті з шовку, гіпюру, синтетики і т. д. Єдине, що в будь-якому випадку повинне  бути виконано з бавовни - це нижня частина трусиків. Саме вона стикається з самою інтимною частиною тіла, тому важливо, щоб матеріал був натуральний і «дихаючий»;
• Розмір - вибирайте труси саме вашого розміру.  Якщо взяти занадто маленьку білизну - намучитесь з натертими місцями і червоними слідами від гумки, занадто велике сексуальне вбрання буде звисати та сповзати в найвідповідальніші моменти;
• Анатомічні особливості - при виборі трусиків варто врахувати особливості своєї фігури. Дівчатам з пишними формами краще взагалі відмовитися від стрінгів. В іншому випадку вони можуть створити тонкими бретельками зайві складки на боках, що виглядає зовсім не спокусливо. Вузенькі мініатюрні трусики підійдуть для дівчат з ідеальною попою. Якщо ж у вас з цим проблеми, краще підібрати більш прикриту еротичну білизну;
• Колір - не бійтеся експериментувати! Звичайно, під напівпрозору білу спідницю варто надягати тільки білі стрінги, але в іншому - повна свобода дій. Дивуйте свого коханого не тільки еротичною чорно-білою класикою, але й сміливими яскравими кольорами.

Різновиди стрінгів


Дбайливі дизайнери невпинно працюють  над тим, щоб кожна жінка змогла підібрати одяг на свій смак. Так і у випадку зі стрингами Milavitsa (Купить трусы Милавица) ви можете вибрати модель, яка підходить під ваші індивідуальні особливості фігури або просто урізноманітнити свій гардероб.
• Т-стринги
Трусики, зовнішній вигляд яких нагадує букву «Т». Їх дуже часто називають трусики «танга». Відмінною особливістю моделі є майже повна відсутність тканинної основи. Простіше кажучи, це тонкі ремінці, ледь прикриваючі  тіло.
• V-стринги
Названі так по формі латинської літери "V". Від попередньої моделі відрізняються наскрізним отвором у тканинній основі. Еротичний мінімалізм для любителів любовних ігор.
• G-стринги
Названі так за невеликого тканинного трикутника на задній стороні трусиків. Дуже схожі на популярні моделі пляжних купальних плавок.

 

Трусики танга Milavitsa ( Трусики танга Милавица)


Спочатку трусики танга Milavitsa ( Трусики танга Милавица) грали роль практичною штучки, що дозволяє одягати відверті вечірні сукні з глибокими вирізами. І вже набагато пізніше вони стали потужною зброєю для спокушання чоловіків. Жінка повинна бути розкішною не тільки в одязі, але і без нього!
Зовнішній вигляд трусиків  нагадує стрінги, тому їх можна легко переплутати. Але головна, і найсуттєвіша відмінність - це зручність. Для пошиття танга використовується трохи більше тканини, ніж для стрінгів, особливо в задній частині трусиків. Тому вони не натирають в «причинних місцях», як це роблять вузенькі смужечки міні-трусиків. Витончена смужка мереживної тканини, не дратує шкіру і маскує можливі недоліки фігури. Більшість жінок воліють носити саме танга з-за їх комфорту і естетичного зовнішнього вигляду.



Як підібрати по фігурі танга?


Практично всі імениті виробники жіночої нижньої білизни виготовляють трусики танга з натуральних матеріалів високої якості. Однак існують недобросовісні фірми, які намагаються заробити на жіночому здоров'ї і пристрасті до економії. Вони шиють трусики з низькосортної дешевої синтетики, яка, можливо, і виглядає красиво, але завдає серйозної шкоди ніжній шкірі.


На що ж слід звернути увагу при виборі трусиків?


• По-перше, купуйте білизну з натуральних матеріалів. Прочитайте інформацію на бірочці або упаковці. Не варто економити на власному здоров'ї! В іншому випадку, ви заробите роздратування або висип, а таку «красу» вже не виставиш  напоказ;


• По-друге, визначитися з метою. Для чого вам потрібні трусики? Якщо ви шукаєте, що таке одягти під мініатюрний легкий сарафанчик, то не варто кидатися на кольорові трусики танга, посипані стразами. Якщо ж ви надумали влаштувати своєму чоловікові вечір пристрасті, то можна і «побавитися» з еротичними дизайнерськими новинками;


• По-третє, перед виходом з дому, по можливості, зніміть мірки - талія, стегна, сідниці. В цій справі точність - гарантія майбутнього комфорту та естетичного виду. Якщо придбаєте маленькі трусики, то вони будуть тиснути в самих непризначених для цього місцях. Занадто велика модель знищить весь ваш романтичний образ.


Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий


captcha